De Tijd Daarna
Author: Ninette Murk
Thursday 25th of July 2013 11:49:36 AM

 

'De tijd daarna' is een unieke documentaire over dertig jaar HIV en AIDS in Nederland. We ontmoeten vijf personen die hun eigen verhaal vertellen over hun leven met HIV. De verhalen samen laten zien dat de impact van HIV verschilt van persoon tot persoon. Een leven met HIV laat zich namelijk nooit generaliseren. Omdat mensen altijd verschillen van elkaar en omdat iedereen zijn eigen verleden heeft. Als je al sinds de jaren ‘80 geïnfecteerd bent, zoals Erwin en Marjolein, dan zijn de lichamelijke gevolgen anders dan als je pas kort met HIV te maken hebt, zoals Celicia en Pablo. Daarom staan deze moedige mensen in de film centraal en niet het virus.

 

De film heeft oog voor het verlies en de pijn van toen, maar ook voor de enorme vooruitgang die is geboekt in de aidsbestrijding. De film laat zien hoe het was, hoe het is en wat onze dromen zijn voor de toekomst.

 

De tijd daarna is zaterdag 26 juli om 16:05 uur te zien op Nederland 2. Hier alvast een voorproefje: http://www.aidsfonds.nl/detijddaarna


'De tijd daarna'
is een aangrijpende documentaire van Willem Aerts en Erwin Kokkelkoren en een samenwerking tussen Les Enfants Terribles & IDTV Docs. De film is mede mogelijk gemaakt door het Aids Fonds.
 

Bookmark and ShareGuests online:    6
Members online: 0
© designersagainstaids.com 2023 - design and development: www.sailboardsrotterdam.com - web design • cms • applications